Hvide chokoladebrud med lakrids og bær
1. juni 2018
af
Maja Ambeck Vase.
Foto: Jakob Helbig
Sødt, syrligt og salt forenes på fineste vis, og du er klar efter kun 10 minutters indsats.
Ingredienser
Sådan gør du
Smelt forsigtigt chokoladen i en skål over vandbad.
Klip lakridserne i små stykker, og fordel dem på et lille skærebræt med bagepapir. Hæld smeltet chokolade over, så lakridsen dækkes. Drys chokoladen med frysetørrede bær og lakridspulver.
Sæt skærebrættet med chokoladen i fryseren i 2-3 minutter eller på køl i ca. 20 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk