Hvide chokoladebrud med lakrids og bær

1. juni 2018 af .

Foto: Jakob Helbig

Sødt, syrligt og salt forenes på fineste vis, og du er klar efter kun 10 minutters indsats.

Ingredienser

Sådan gør du

Smelt forsigtigt chokoladen i en skål over vandbad.
Klip lakridserne i små stykker, og fordel dem på et lille skærebræt med bagepapir. Hæld smeltet chokolade over, så lakridsen dækkes. Drys chokoladen med frysetørrede bær og lakridspulver.
Sæt skærebrættet med chokoladen i fryseren i 2-3 minutter eller på køl i ca. 20 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar