Hvide asparges med smørsauce og rejer

17. maj 2023 af .

Foto: Helena Priem

Vil du servere en let og smagfuld forret, er denne servering med hvide asparges, rejer og brunet smørsauce med estragon et godt valg.

Ingredienser

Sådan gør du

Knæk den nederste træede ende af aspargesene. Skræl aspargesene forsigtigt fra lige under hovedet og ned mod enden.
Bring en gryde med vand og citronsaft i kog, og kog de hvide asparges i 3-4 minutter afhængigt af tykkelsen. Afdryp, og skær dem i mindre stykker.
Brun smørret i en gryde, til det skummer og dufter skønt af nødder. Hak estragon fint, og vend det i smørsaucen. Tag gryden fra varmen.
Anret hvide asparges på 4 tallerkener, og dryp smørsauce over. Top med rejer, krydr med salt og peber, og servér med tynde skiver ristet baguette.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar