Hvide asparges med smørsauce og rejer
17. maj 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Helena Priem
Vil du servere en let og smagfuld forret, er denne servering med hvide asparges, rejer og brunet smørsauce med estragon et godt valg.
Ingredienser
Sådan gør du
Knæk den nederste træede ende af aspargesene. Skræl aspargesene forsigtigt fra lige under hovedet og ned mod enden.
Bring en gryde med vand og citronsaft i kog, og kog de hvide asparges i 3-4 minutter afhængigt af tykkelsen. Afdryp, og skær dem i mindre stykker.
Brun smørret i en gryde, til det skummer og dufter skønt af nødder. Hak estragon fint, og vend det i smørsaucen. Tag gryden fra varmen.
Anret hvide asparges på 4 tallerkener, og dryp smørsauce over. Top med rejer, krydr med salt og peber, og servér med tynde skiver ristet baguette.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk