Hvide asparges med rejer, syrnet fløde og dild
30. august 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Spæde smage er gode sammen og egner sig fortrinligt som forret, fordi de vækker sanserne til live.
Ingredienser
Sådan gør du
Blend dild og olie, til dilden er så findelt som muligt, og sigt det igennem et klæde.
Rør fløden med citronsaft, honning, salt og peber, og lad det trække på køkkenbordet i 10 minutter.
Skræl de hvide asparges med en tyndskræller, og skær bunden af. Kog dem i 4-5 minutter, til de er møre, og lad dem køle. Skær dem i mindre stykker, og anret dem på tallerkener.
Rør 2 spsk. af dild-olien i den syrnede fløde, og hæld dressingen over de hvide asparges. Pynt med rejer og rød skovsyre.
Tip!
Hvis du får dild-olie tilovers, er den rigtig god at dryppe over nykogte kartofler eller piske mayonnaise af!
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk