Hvide asparges med laks og syrnet fløde

7. august 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Fyld et fad med hvide og grønne asparges, og sæt en ægte forårsservering på bordet. Pynt med laks og rogn, og du har en delikat forret eller let frokost.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør fløde med sennep, citronsaft, honning, salt og peber i en skål. Lad det trække 15 minutter.
Skræl de hvide asparges, og flæk dem på langs. Bræk bunden af de grønne asparges.
Kog hvide og grønne asparges i 3-4 minutter i letsaltet vand. Læg dem straks i isvand.
Afdryp aspargesene, og anret dem på et fad. Dryp dressing over, og top med lakserogn, røget laks og dild.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar