Hvide asparges med laks og syrnet fløde
7. august 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Fyld et fad med hvide og grønne asparges, og sæt en ægte forårsservering på bordet. Pynt med laks og rogn, og du har en delikat forret eller let frokost.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør fløde med sennep, citronsaft, honning, salt og peber i en skål. Lad det trække 15 minutter.
Skræl de hvide asparges, og flæk dem på langs. Bræk bunden af de grønne asparges.
Kog hvide og grønne asparges i 3-4 minutter i letsaltet vand. Læg dem straks i isvand.
Afdryp aspargesene, og anret dem på et fad. Dryp dressing over, og top med lakserogn, røget laks og dild.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk