Hvid tortillapizza med kartofler
6. september 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Lav en lynhurtig, drønlækker pizza ved at udskifte den klassiske bund med tortillapandekager.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skræl kartoflerne, og skær dem i papirtynde skiver, gerne på et mandolinjern.
Smør pandekagerne med mascarpone, og fordel kartoffelskiver oven på i ét lag.
Drys med rosmarin (gem lidt til pynt),krydr med salt og peber, og dryp med olie.
Bag pizzaerne i 15 minutter, til kanten er sprød og kartoflerne let gyldne.
Drys friskhøvlet parmesan og frisk rosmarin over, og servér.
Tip!
Tortillapandekagerne kan erstattes med en hjemmelavet pizzabund, flækkede pitabrød eller fladbrød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk