Hvid pizza med ost og rosmarin
20. april 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
På den her hvide pizza spiller rosmarin og pinjekerner hovedrollerne. Den enkle og lækre kombination kan begejstre enhver pizzaentusiast.
Bemærk
Hævetid: 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Smuldr gæren i en skål. Rør gæren ud i vand.
Hæld sukker, salt, olie og mel i skålen, og ælt indholdet sammen til en smidig dej.
Lad dejen hæve tildækket i 1 time.
Ælt dejen igennem, og rul den ud til to runde pizzaer. Læg dejen over på et stykke bagepapir. Tænd ovnen på 225°, og lad en bageplade eller pizzasten blive varm i ovnen.
Smør pizzadejen med cremefraiche, og fordel mozzarellaost over bunden.
Skær tynde skiver af hvidløg, og hak rosmarin fint. Fordel løg og rosmarin over pizzabunden sammen med pinjekerner og peber.
Placér pizzaen på en pizzasten eller bageplade, og bag den i ovnen i ca. 10 minutter, eller til den er sprød og gylden.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk