Hvid pizza med mascarpone, squash og pancetta
25. juni 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Pizzaen er hvid, fordi tomatsauce og revet ost er erstattet af italiensk flødeost. Den smager supergodt og kan laves hurtigere, end pizzamanden på hjørnet kan levere maden, da bunden er færdigkøbt.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 250° varmluft, og lad 2 bageplader varme med.
Læg pizzadejene på hver sit stykke bagepapir, og smør mascarpone på bundene i et jævnt lag. Krydr med salt og peber.
Skyl squash og porrer, og skær begge dele i tynde skiver. Fordel squash- og porreskiver på pizzaerne.
Dryp med lidt olie, og drys med fintrevet citronskal og chiliflager. Fordél pancettaskiverne øverst på pizzaerne.
Træk bagepapiret med pizzaerne over på de varme bageplader, og bag dem i ovnen i ca. 12 minutter, til de er gennembagte, og pancettaen er let sprød.
Servér pizzaerne rygende varme med basilikumblade og friskhøvlet parmesan på toppen.<br />
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på hjemmelavet pizzadej
Powered by Froala Editor