Hvid gløgg med hyldeblomst og vanilje

15. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Gløgg er den ultimative juledrik og varmer dejligt på en kold dag. Den hvide gløgg er mildere og mindre kraftig i smagen end den sædvanlige røde gløgg.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld saft og sukker i en gryde sammen med alle krydderierne, og lad det simre i 10 minutter.
Tilsæt vinen, og varm langsomt op – den må ikke koge.
Smag til med rom.
Hæld den varme gløgg i glas, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk

Prøv også: Klassisk hvid gløgg eller måske en lækker æggesnaps

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar