Hvid gløgg med hyldeblomst og vanilje
15. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Gløgg er den ultimative juledrik og varmer dejligt på en kold dag. Den hvide gløgg er mildere og mindre kraftig i smagen end den sædvanlige røde gløgg.
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld saft og sukker i en gryde sammen med alle krydderierne, og lad det simre i 10 minutter.
Tilsæt vinen, og varm langsomt op – den må ikke koge.
Smag til med rom.
Hæld den varme gløgg i glas, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Klassisk hvid gløgg eller måske en lækker æggesnaps