Hvid chokolademousse med æble-havtornkompot, nøddebund og glaze

Fold din indre mesterbager ud, og kast dig over denne smukke dessert, der heldigvis ikke er så svær at lave.

Hvid chokolademousse med æble-havtornkompot, nøddebund og glaze
61-90 min.

(0)

December 5, 2025 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Stine Christiansen
Bemærk:Køletid: 2½ time

Ingredienser

personer

Udstyr

  • Silikoneform med plads til 8 halvkugler
Hold skærmen tændt

Sådan gør du

Tip!

Vil du være helt sikker på, at nøddebunden holder formen, kan du sætte en lille bagering omkring hvert stykke dej, inden de ryger i ovnen.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'