Hvid chokoladekage med lime, pistacienødder og bær

En saftig chokoladekage med hvid chokolade, der får mundvigene til at vende sig opad i et smil, når man tager en bid. Lime, pistacienødder og brombær giver et dejligt syrligt og knasende modspil til den søde kage.

Hvid chokoladekage med lime, pistacienødder og bær
0-30 min.

(1)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth
Bemærk:Afkøling: Mindst 3 timer.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • en springform, 24-26 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Husk, at kagen endelig ikke må overbages. Konsistensen skal være lidt klæg, når den serveres.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'