Hvid chokoladekage med lime, pistacienødder og bær

En saftig chokoladekage med hvid chokolade, der får mundvigene til at vende sig opad i et smil, når man tager en bid. Lime, pistacienødder og brombær giver et dejligt syrligt og knasende modspil til den søde kage.

Hvid chokoladekage med lime, pistacienødder og bær
0-30 min.

(1)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth
Bemærk:Afkøling: Mindst 3 timer.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • en springform, 24-26 cm i diameter
Hold skærmen tændt

Sådan gør du

Tip!

Husk, at kagen endelig ikke må overbages. Konsistensen skal være lidt klæg, når den serveres.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'