Hvid chokoladekage med frosting
15. juli 2019
af
Maja Ambeck Vase.
Foto: Columbus Leth
De her små, fine blondies med frosting hører under kategorien petitfours, som er fransk og betyder 'lille ovn'. Hapserne passer fint ind på kaffebordet eller som en del af high tea.
Ingredienser
Sådan gør du
Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad. Pisk æg, sukker og salt sammen i en skål, og vend chokoladeblandingen i. Vend melet i.
Fordel dejen i en springform foret med bagepapir (18 cm i diameter),og bag kagen i 35-40 minutter i en 160° varm ovn.
Lad kagen køle af, og sæt den i køleskabet natten over. Stik små cirkler ud med en kageudstikker (3 cm i diameter).
Stød skovsyreblade og sukker i en morter. Pisk skovsyresukker, flormelis, smør og citronsaft<br />
sammen i en skål, først ved lav hastighed, dernæst ved høj, indtil frostingen er let og luftig.
Fyld frostingen i en sprøjtepose med stor, mangetakket stjernetylle, og sprøjt stjerner ud på de<br />
små runde kagestykker.
Tip!
Har du ikke en mangetakket stjernetylle, så brug en rund tylle, og dekorér kagerne med toppe i stedet for stjerner.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk