Hvid choko-mandelknas

2. december 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Brug den sprøde choko-mandelknas som topping på is, frugt, kager eller chokolademousse.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg et stykke bagepapir på et skærebræt. Hak chokoladen groft, og smelt den på panden sammen med finthakkede mandler under konstant omrøring, til chokoladen tager farve.
Hæld chokoladeblandingen på bagepapiret og bred det ud til en tynd plade med en dejskaber. Lad chokoladeknaset afkøle, og smuldr det.
Opbevar det i et sylteglas og servér som drys på is, frugt eller på lagkager eller chokolademousse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar