Hvid choko-mandelknas
2. december 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Brug den sprøde choko-mandelknas som topping på is, frugt, kager eller chokolademousse.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg et stykke bagepapir på et skærebræt. Hak chokoladen groft, og smelt den på panden sammen med finthakkede mandler under konstant omrøring, til chokoladen tager farve.
Hæld chokoladeblandingen på bagepapiret og bred det ud til en tynd plade med en dejskaber. Lad chokoladeknaset afkøle, og smuldr det.
Opbevar det i et sylteglas og servér som drys på is, frugt eller på lagkager eller chokolademousse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk