Hvid Bounty-bar med pebermyntesmag
1. november 2018
af
Julie Polar De Greeve.
Foto: Julie Polar de Greeve
Det er nemt og sjovt at fremstille sine egne Bounty-barer, her i en udgave med pebermyntesmag og overtræk af hvid chokolade.
Bemærk
Hviletid: 5 timer.
Ingredienser
Udstyr
1 firkantet bageform
Sådan gør du
Åbn dåsen med kokosmælk, og skrab den faste del af indholdet over i en skål. Resten skal du ikke bruge i denne opskrift. Tilsæt kokosmel, og rør det godt sammen.
Smelt kokosolie i en skål over vandbad, og rør den i kokosmassen. Smag kokosmassen til med flormelis, salt og pebermynteolie.
Beklæd bageformen med bagepapir, og hæld kokosmassen i. Glat overfladen med en dejskraber. Sæt formen i køleskabet i 5 timer, eller til kokosmassen er stivnet.
Skær kokosmassen ud i ønsket antal små barer med en skarp kniv.
Smelt den hvide chokolade over vandbad, og dyp Bounty-barerne i chokoladen. Læg dem tilbage i formen, og drys med kokosmel. Opbevar på køl.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk