Hvid Bounty-bar med pebermyntesmag

1. november 2018 af .

Foto: Julie Polar de Greeve

Det er nemt og sjovt at fremstille sine egne Bounty-barer, her i en udgave med pebermyntesmag og overtræk af hvid chokolade.

Bemærk
Hviletid: 5 timer.

Ingredienser

Udstyr

1 firkantet bageform

Sådan gør du

Åbn dåsen med kokosmælk, og skrab den faste del af indholdet over i en skål. Resten skal du ikke bruge i denne opskrift. Tilsæt kokosmel, og rør det godt sammen.
Smelt kokosolie i en skål over vandbad, og rør den i kokosmassen. Smag kokosmassen til med flormelis, salt og pebermynteolie.
Beklæd bageformen med bagepapir, og hæld kokosmassen i. Glat overfladen med en dejskraber. Sæt formen i køleskabet i 5 timer, eller til kokosmassen er stivnet.
Skær kokosmassen ud i ønsket antal små barer med en skarp kniv.
Smelt den hvide chokolade over vandbad, og dyp Bounty-barerne i chokoladen. Læg dem tilbage i formen, og drys med kokosmel. Opbevar på køl.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar