Hverdags-stjerneskud
28. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Gør hverdagen smuk som et stjerneskud, og servér en klassisk anretning med paneret og dampet fiskefilet toppet med rejer, asparges og citron.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Krydr halvdelen af rødspættefileterne med salt og peber. Rul dem sammen, og læg dem i et ovnfast fad. Hæld hvidvin ved, så bunden er dækket, og sæt fadet i ovnen i 10 minutter, til fisken er dampet.
Vend de resterende fiskefileter i fuldkornsmel. Vend dem herefter i sammenpisket æg og til sidst i en blanding af rasp, salt og peber. Steg de panerede fisk på en pande i godt med smør og olie.
Rør alle ingredienserne sammen, og smag dressingen til.
Knæk den nederste, lidt træede bund af de grønne asparges. Hæld kogende vand over aspargesene i en sigte, så de bliver flot grønne. Afdryp hvide asparges og rejer. Rist rugbrødet.
Top brødet med dampet og stegt fisk, hvide og grønne asparges, rejer, dressing, salatblade og skiver af citron.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk