Hurtigsyltet rødkål med chili
En nem og sprød rødkålssalat, der med garanti smager bedre end købeversionen. Chilien giver salaten et nyt tvist.
Ingredienser
Sådan gør du
Snit rødkål fint, og hak chilien fint.
Bland hvidvinseddike, vand, sukker, salt og finthakket chili.
Læg rødkålen i en skål, og hæld lagen over.
Rør jævnligt, indtil den skal serveres.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
21. november 2018 af
Inge Skovdal.
Foto: Inge Skovdal, Skovdal Nordic