Hurtig stroganoff med kartoffel-selleri-sne

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Stroganoff er en sand klassiker, som her præsenteres i en nem lynudgave.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl kartofler og knoldselleri, og skær dem i tern. Kog begge dele møre i usaltet vand i ca. 25 minutter.
Pil og hak skalotteløg. Rens svampene (helst med en blød børste og uden brug af vand),og skær dem i lidt mindre stykker. Brun kødet ad 2 omgange i halvdelen af smørret. Læg det til side. Brun løg og svampe.
Læg kødet tilbage på panden, og krydr med de 2 slags paprika, salt og peber. Tilsæt bouillon, fløde og tranebær, og lad det koge 3-4 minutter.
Hæld vandet fra kartofler og selleri, drys lidt salt udover, og pres det igennem en kartoffelpresser eller grovmasket sigte, så det ligner sne.
Servér kartoffel-selleri-sneen til stroganoffen. Pynt med skyllet, hakket persille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar