Hurtig stroganoff med kartoffel-selleri-sne
1. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Line Falck
Stroganoff er en sand klassiker, som her præsenteres i en nem lynudgave.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl kartofler og knoldselleri, og skær dem i tern. Kog begge dele møre i usaltet vand i ca. 25 minutter.
Pil og hak skalotteløg. Rens svampene (helst med en blød børste og uden brug af vand),og skær dem i lidt mindre stykker. Brun kødet ad 2 omgange i halvdelen af smørret. Læg det til side. Brun løg og svampe.
Læg kødet tilbage på panden, og krydr med de 2 slags paprika, salt og peber. Tilsæt bouillon, fløde og tranebær, og lad det koge 3-4 minutter.
Hæld vandet fra kartofler og selleri, drys lidt salt udover, og pres det igennem en kartoffelpresser eller grovmasket sigte, så det ligner sne.
Servér kartoffel-selleri-sneen til stroganoffen. Pynt med skyllet, hakket persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Original bøf stroganoff-opskrift
Powered by Froala Editor