Hurtig hønsekødssuppe med perlerug

1. juni 2018 af .

Foto: AOP

Du kan heldigvis sagtens lave en smagfuld hønsekødssuppe uden at stege en hel kylling. Denne version kan være klar på omkring 20 minutter - og endnu kortere tid, hvis du springer rugkernerne over, og i stedet serverer groft brød til.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl perlerugen, og kog den i usaltet vand i 15-20 minutter, eller til den er mør. Rør lidt salt i, og dræn overskydende vand fra.
Skær kyllingen i skiver, og dup dem tørre med køkkenrulle.
Kog bouillonen op i en gryde. Kom kyllingen i, og lad den simre med i 5-6 minutter.
Skyl broccoli, og del den i små buketter. Rens porrer, og skær dem i tynde skiver. Lad broccoli simre med i gryden i 1 minut.
Tilsæt porrer og perlerug, og lad det hele simre i yderligere ½-1 minut, i alt ca. 8-10 minutter, eller til kyllingen er gennemtilberedt. Smag til med salt og peber.
Anret suppen i store skåle, og pynt med lidt brøndkarse. Servér straks med eller uden brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar