Hummus med semidried tomater og oliven

1. juni 2018 af .

Foto: Jakob Helbig

Her får den klassike hummus et ordentligt skud ekstra smag fra semidried tomater og oliven.

Bemærk
Kan opbevares i op til 1 uge i et glas på køl.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl kikærterne i en sigte, og blend dem med tahin, pillet hvidløg og friskpresset citronsaft.
Tilsæt semidried tomater og oliven skåret i mindre stykker, og blend lidt mere.
Tilsæt olie i en tynd stråle, mens du blender til en ensartet masse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar