Hummus med semidried tomater og oliven
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Jakob Helbig
Her får den klassike hummus et ordentligt skud ekstra smag fra semidried tomater og oliven.
Bemærk
Kan opbevares i op til 1 uge i et glas på køl.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl kikærterne i en sigte, og blend dem med tahin, pillet hvidløg og friskpresset citronsaft.
Tilsæt semidried tomater og oliven skåret i mindre stykker, og blend lidt mere.
Tilsæt olie i en tynd stråle, mens du blender til en ensartet masse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk