Hummus med græskar

Hummussen er en anelse sødere end normalt, fordi butternutsquash bliver blendet sammen med kikærterne. Servér friske grøntsager til, eller brug den som spread i en sandwich.

Hummus med græskar
31-60 min.

(0)

5. januar 2021 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Hummus med græskar

butternutsquash
300 g
kikærter
1 dåser
hvidløg
2 fed
tahin
1 spsk.
stødt spidskommen
1 spsk.
citronsaft
1 tsk.
salt og peber
små gulerødder
20

Sådan gør du

Hummus med græskar

Skyl og tør butternutsquashen, og bag den på en bageplade med bagepapir ved 180° i ca. 40 minutter, til den er godt mør.
Halvér butternutsquashen, fjern kernerne med en ske, og skrab kødet ud.
Skyl kikærterne i koldt vand, og dryp godt af. Pil hvidløg.
Findel kikærter, græskar, hvidløg, tahin og spidskommen i en blender, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Skræl gulerødderme, og servér dem til hummussen.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'