Hummus med græskar

5. januar 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Hummussen er en anelse sødere end normalt, fordi butternutsquash bliver blendet sammen med kikærterne. Servér friske grøntsager til, eller brug den som spread i en sandwich.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og tør butternutsquashen, og bag den på en bageplade med bagepapir ved 180° i ca. 40 minutter, til den er godt mør.
Halvér butternutsquashen, fjern kernerne med en ske, og skrab kødet ud.
Skyl kikærterne i koldt vand, og dryp godt af. Pil hvidløg.
Findel kikærter, græskar, hvidløg, tahin og spidskommen i en blender, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Skræl gulerødderme, og servér dem til hummussen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar