Hummus med græskar
5. januar 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Hummussen er en anelse sødere end normalt, fordi butternutsquash bliver blendet sammen med kikærterne. Servér friske grøntsager til, eller brug den som spread i en sandwich.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og tør butternutsquashen, og bag den på en bageplade med bagepapir ved 180° i ca. 40 minutter, til den er godt mør.
Halvér butternutsquashen, fjern kernerne med en ske, og skrab kødet ud.
Skyl kikærterne i koldt vand, og dryp godt af. Pil hvidløg.
Findel kikærter, græskar, hvidløg, tahin og spidskommen i en blender, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Skræl gulerødderme, og servér dem til hummussen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk