Hummus med græskar
Hummussen er en anelse sødere end normalt, fordi butternutsquash bliver blendet sammen med kikærterne. Servér friske grøntsager til, eller brug den som spread i en sandwich.

31-60 min.
(0)
5. januar 2021 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Hummus med græskar
- butternutsquash
- 300 g
- kikærter
- 1 dåser
- hvidløg
- 2 fed
- tahin
- 1 spsk.
- stødt spidskommen
- 1 spsk.
- citronsaft
- 1 tsk.
- salt og peber
- små gulerødder
- 20
Sådan gør du
Hummus med græskar
Skyl og tør butternutsquashen, og bag den på en bageplade med bagepapir ved 180° i ca. 40 minutter, til den er godt mør.
Halvér butternutsquashen, fjern kernerne med en ske, og skrab kødet ud.
Skyl kikærterne i koldt vand, og dryp godt af. Pil hvidløg.
Findel kikærter, græskar, hvidløg, tahin og spidskommen i en blender, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Skræl gulerødderme, og servér dem til hummussen.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner