Hummus lavet på butterbeans

25. maj 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Hummus er et stensikkert dip-hit, og den kan sagtens laves på andet end de klassiske kikærter. Prøv for eksempel en butterbean-hummus. Butterbeans er mindre grove i konsistensen, så resultatet bliver en mere blød og cremet hummus.

Ingredienser

Sådan gør du

Afdryp bønnerne i en sigte.
Blend citronsaft og tahin i en blender.
Pil og pres hvidløg. Læg det i blenderen sammen med bønner, spidskommen og olivenolie. Kør, til cremen er sammenhængende. Justér evt. konsistensen med lidt vand, hvis det er svært at få blenderens kniv til at tage fat.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Skyl og hak persillen, og rør den i dippen lige inden servering. Pynt med lidt ekstra persille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar