Hummus-bowl med agurk, radiser og chili

3. august 2023 af .

Foto: columbus leth

En cremet og sprød snack-ret, der sagtens kan gøre det ud for et let sommermåltid.

Ingredienser

Sådan gør du

Dræn kikærterne, skyl dem i koldt vand, og afdryp.
Blend kikærterne sammen med tahin, olie, citronsaft, spidskommen, salt og peber i en blender til ensartet konsistens. Tilsæt lidt vand, hvis hummussen er for tyk.
Pil rødløget, og skær det i tynde både. Vend dem sammen med limesalt, salt og peber i en skål.
Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Skyl agurken, og skær den i mindre stykker. Skyl og nip radiserne, og skær dem i strimler. Skyl chilien, og hak den fint. Skyl og slyng spinaten.
Anret alle grøntsagerne i små, fine bunker i 4 skåle. Slut af med en stor skefuld hummus, og servér med brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar