Hummus-bowl med agurk, radiser og chili
3. august 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: columbus leth
En cremet og sprød snack-ret, der sagtens kan gøre det ud for et let sommermåltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Dræn kikærterne, skyl dem i koldt vand, og afdryp.
Blend kikærterne sammen med tahin, olie, citronsaft, spidskommen, salt og peber i en blender til ensartet konsistens. Tilsæt lidt vand, hvis hummussen er for tyk.
Pil rødløget, og skær det i tynde både. Vend dem sammen med limesalt, salt og peber i en skål.
Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Skyl agurken, og skær den i mindre stykker. Skyl og nip radiserne, og skær dem i strimler. Skyl chilien, og hak den fint. Skyl og slyng spinaten.
Anret alle grøntsagerne i små, fine bunker i 4 skåle. Slut af med en stor skefuld hummus, og servér med brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk