Hummersuppe med stegt kulmule og grønt
19. november 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Med en hummersuppe fra frost kan du fokusere på det lækre fyld bestående af sprødstegte kulmulefileter, ristede svampe og lynstegt grønkål.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens champignonerne, og skær dem i kvarte. Pil løget, og hak det fint. Rib grønkålen.
Steg champignoner og løg i smør og olie i 5 minutter. Tilsæt kål, og steg i yderligere 2 minutter.
Tag indholdet af panden, og stil det til side.
Skær fisken i passende antal stykker, og gnid dem med salt.
Vend fisken i rugmel, og steg den på panden i 2-3 minutter på hver side.
Opvarm hummersuppen, og smag den til med salt og peber. Servér suppen med stegt kulmule, champignoner og kål.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk