Hummersuppe med stegt kulmule og grønt

19. november 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Med en hummersuppe fra frost kan du fokusere på det lækre fyld bestående af sprødstegte kulmulefileter, ristede svampe og lynstegt grønkål.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens champignonerne, og skær dem i kvarte. Pil løget, og hak det fint. Rib grønkålen.
Steg champignoner og løg i smør og olie i 5 minutter. Tilsæt kål, og steg i yderligere 2 minutter.
Tag indholdet af panden, og stil det til side.
Skær fisken i passende antal stykker, og gnid dem med salt.
Vend fisken i rugmel, og steg den på panden i 2-3 minutter på hver side.
Opvarm hummersuppen, og smag den til med salt og peber. Servér suppen med stegt kulmule, champignoner og kål.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar