Hummerhotdogs
27. september 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Servér amerikanske lobster rolls, hvor en cremet hummersalat fyldes i hotdogbrød og toppes med sprødt grønt.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil skallerne af de optøede jomfruhummerhaler. Skyl halerne, og lad vandet dryppe af. Skyl bladselleri, og skær den i tynde skiver.
Rør hummerhaler, bladselleri, mayonnaise, citronsaft, salt og peber sammen.
Skyl asparges, og knæk bunden af (kassér denne). Lav helt tynde bånd af aspargesene med en kartoffelskræller. Skyl agurken, og lav ligeledes tynde bånd af agurken med kartoffelskrælleren.
Bland asparges-agurke-bånd i en skål, og pres citronsaft over. Hak dild fint, og vend det i skålen.
Lun hotdogbrødene på en brødrister eller i ovnen. Skyl og snit salaten.
Fyld de lune hotdogbrød med hummersalat, salat og asparges-agurke-bånd. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk