Hummerhaler med rød karry-kokoscreme

Forkæl dine gæster med hummerhaler i rød karry-kokoscreme på en aften, hvor det skal være lidt særligt.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl hummerhalerne, og kog dem i saltet vand i 4-5 minutter. Hak skalotteløget, og steg det i olie i en gryde.
Tilsæt den røde karrypasta, rør rundt, og tilsæt kokoscremen og kaffir-limebladene. Knus citrongræsset let, og kom det i gryden sammen med palmesukker.
Lad cremen småsimre i ca. 5 minutter. Halvér limefrugten, og smag til med limesaft og evt. mere palmesukker.
Servér de kogte hummerhaler med den varme kokoscreme. Pynt med brøndkarse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
26. april 2019 af .

Foto: Marte Aubert

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar