Hummerhaler med rød karry-kokoscreme
26. april 2019
af
Ingrid Schilde.
Foto: Marte Aubert
Forkæl dine gæster med hummerhaler i rød karry-kokoscreme på en aften, hvor det skal være lidt særligt.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl hummerhalerne, og kog dem i saltet vand i 4-5 minutter. Hak skalotteløget, og steg det i olie i en gryde.
Tilsæt den røde karrypasta, rør rundt, og tilsæt kokoscremen og kaffir-limebladene. Knus citrongræsset let, og kom det i gryden sammen med palmesukker.
Lad cremen småsimre i ca. 5 minutter. Halvér limefrugten, og smag til med limesaft og evt. mere palmesukker.
Servér de kogte hummerhaler med den varme kokoscreme. Pynt med brøndkarse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk