Huevos Rancheros
3. maj 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling
Huevos Racheros spises som morgenmad i Mexico, men denne krydrede tomat-bønne-pande med pocherede æg er også et hit som nem aftensmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løget, og hak det fint. Pil og pres hvidløg. Svits løg og hvidløg i olie på en stor pande.
Rens peberfrugten, og skær den i små tern, og kom dem på panden. Tilsæt også krydderier, og lad dem stege med, indtil både peberfrugt og løg er bløde.
Hæld vandet fra dåsebønnerne, og tilsæt dem sammen med hakkede tomater. Lad det simre i 10 minutter, så lidt af væden damper væk (brug evt. en grydeske til at mose nogle af de sorte bønner, så saucen bliver tykkere).
Lav små lommer i saucen, slå 1 æg ud i hver, og skru ned for blusset. Drys osten over, og lad retten simre, indtil æggehviderne er faste og blommerne stadig flydende.
Servér straks med skiver af avocado, limefrugt skåret i både, nachos og plukket koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk