Hotwings med hjemmelavet marinade
7. november 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Er du også vild med hotwings? Lav den krydrede marinade selv, og servér dem for både store og små. Vi lover, de bliver et hit!
Bemærk
Trækketid: Mindst 4 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens alle kyllingevingerne. Læg dem i en frysepose sammen med kærnemælk, cayennepeber, paprika, oregano, salt og peber.
Massér marinaden godt ind i kyllingevingerne, og lad dem trække i mindst 4 timer på køl.
Fjern den overskydende væske fra kyllingevingerne, og drys dem med mel.
Varm olien op til 175° i en gryde, og dybsteg kyllingevingerne i 5-7 minutter. Steg dem lidt ad gangen, så temperaturen på olien ikke falder for meget.
Vend de stegte vinger i chilisauce, og læg dem på et fad.
Tip!
Kyllingevinger kan ofte købes på frost i supermarkedet. Ellers må du en tur forbi slagteren.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk