Hotwings med hjemmelavet marinade

7. november 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Er du også vild med hotwings? Lav den krydrede marinade selv, og servér dem for både store og små. Vi lover, de bliver et hit!

Bemærk
Trækketid: Mindst 4 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens alle kyllingevingerne. Læg dem i en frysepose sammen med kærnemælk, cayennepeber, paprika, oregano, salt og peber.
Massér marinaden godt ind i kyllingevingerne, og lad dem trække i mindst 4 timer på køl.
Fjern den overskydende væske fra kyllingevingerne, og drys dem med mel.
Varm olien op til 175° i en gryde, og dybsteg kyllingevingerne i 5-7 minutter. Steg dem lidt ad gangen, så temperaturen på olien ikke falder for meget.
Vend de stegte vinger i chilisauce, og læg dem på et fad.

Tip!

Kyllingevinger kan ofte købes på frost i supermarkedet. Ellers må du en tur forbi slagteren.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar