Hotpot med oksekød, nudler og grøntsager

Kog, hak, servér. Så nemt kan det være og alligevel så fyldt med smag. Prøv denne fordanskede version af den kinesiske hotpot, som kan serveres, lige meget hvor mange I er om bordet.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl ingefæren, pil hvidløg, og skyl chili. Skær det hele i fine skiver. Hæld hønsebouillon i en gryde sammen med soja, riseddike, sesamolie, ingefær, chili og hvidløg, bring det i kog, og lad det simre i 10 minutter.
Hæld evt. kogende vand over nudlerne, og lad dem trække i et par minutter.
Skræl gulerødderne, skyl kinaradisen, og skær begge dele i helt tynde stave. Rens svampene, og skyl bønnespirer og sukkerærter. Skær kødet i papirtynde skiver.
Anbring gryden med suppen midt på spisebordet, brug evt. en fonduegryde med et lille blus under for at holde suppen varm. Anret alt fyldet i skåle, og stil dem på bordet. Lad hver især omkring bordet selv tilberede maden ved at vælge deres foretrukne kombination af grønt, kød og nudler i deres tallerken, og hælde den varme suppe over.

Tip!

Den nemmeste måde at skære kødet helt tyndt ud på er ved at fryse det ned og skære det med en meget skarp kniv, mens det er frossent. På den måde kan kødet nå at blive tilberedt i suppen, mens den er varm.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
4. juli 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar