Hotpot med oksekød, nudler og grøntsager

Kog, hak, servér. Så nemt kan det være og alligevel så fyldt med smag. Prøv denne fordanskede version af den kinesiske hotpot, som kan serveres, lige meget hvor mange I er om bordet.

Hotpot med oksekød, nudler og grøntsager
0-30 min.

(0)

July 4, 2019 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Den nemmeste måde at skære kødet helt tyndt ud på er ved at fryse det ned og skære det med en meget skarp kniv, mens det er frossent. På den måde kan kødet nå at blive tilberedt i suppen, mens den er varm.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Oksesteg med teksten: Hvad med ægte gammeldags oksesteg? Klik på billedet og se opskriften. Må vi foreslå? Selvom oksesteg er weekendmad, er retten supernem at lave. Stegen bliver mør og lækker efter ca. 1½ time i den store gryde. Se opskriften her: Gammeldags oksesteg

Måske du også kan li'