Hotdogs med syltede sennepsfrø
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Hotdogs kan sagtens være hjemmelavede og lækre. Og en ristet med det hele kan jo gøre de fleste mennesker i godt humør. De syltede sennepsfrø er en vigtig detalje.
Ingredienser
Sådan gør du
Bring sukker, vand og eddike i kog i en lille gryde. Tilsæt sennepsfrø, og kog dem i ca. 15 minutter. Lad dem trække, til de skal bruges.
Pil rødløgene, og skær dem i tynde skiver. Steg dem bløde og let gyldne i smør på en pande.
Rør mayonnaise med chipotle, og fyld det evt. i en sprøjtepose, så det er let at dosere.
Varm hotdogbrødene i ovnen eller på en brødrister. Steg pølserne i lidt olie på en pande. Skær blommerne i tynde skiver.
Læg pølserne i hotdogbrødene, og top med chipotlemayonnaise, blommeskiver, bløde løg og syltede sennepsfrø. Pynt med basilikumblade.
Tip!
Hvis du ikke er så meget til den røgede chipotlesmag, kan du bruge stærk chilisauce i stedet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk