Hotdogs med rødløgsrelish

16. august 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Er du til gourmet eller fastfood? Med disse smukke hotdogs behøver du ikke vælge.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løg, og skær dem i tynde både. Steg løgene i smør, til de falder sammen.
Tilsæt eddike, honning, peberkorn og salt, og lad det stege videre, til du får en skinnende relish.
Tag det af varmen, og lad relishen køle af inden servering.
Grill pølserne, og lun pølsebrødene.
Skyl hjertesalaten, og del den i blade. Skyl agurken, og lav tynde bånd af den med en kartoffelskræller. Hak de saltede mandler groft.
Fyld pølsebrød med salat, rødløgsrelish og sennep. Top med agurkebånd, mandler og skovsyre, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar