Hotdogs med rødløgsrelish
16. august 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Er du til gourmet eller fastfood? Med disse smukke hotdogs behøver du ikke vælge.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løg, og skær dem i tynde både. Steg løgene i smør, til de falder sammen.
Tilsæt eddike, honning, peberkorn og salt, og lad det stege videre, til du får en skinnende relish.
Tag det af varmen, og lad relishen køle af inden servering.
Grill pølserne, og lun pølsebrødene.
Skyl hjertesalaten, og del den i blade. Skyl agurken, og lav tynde bånd af den med en kartoffelskræller. Hak de saltede mandler groft.
Fyld pølsebrød med salat, rødløgsrelish og sennep. Top med agurkebånd, mandler og skovsyre, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk