Hotdogs med rødkålsslaw og syltede agurker

22. februar 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Med en hjemmelavet rødkålsslaw og syltede agurker når den klassiske hotdog nye højder.

Bemærk
Trækketid, syltede agurker: Mindst 15 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl agurken, skær den i skiver, og vend dem med salt i en skål. Lad det trække 15 minutter, og dræn derefter væsken fra.
Kog eddike, vand, sukker og peberkorn op i en gryde, og hæld lagen over agurkerne. Lad det trække i mindst et kvarter.
Snit rødkålen fint. Pil løget, og skær det i tynde ringe. Vend rødkål med løg, sennep, mayonnaise, cremefraiche og eddike i en skål, og smag til med salt og peber.
Steg pølserne på en pande, og lun brødene.
Læg pølserne i brødene, og top med rødkålsslaw, sennep og syltede agurker. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar