Hotdogs med rødkålsslaw og syltede agurker
22. februar 2022
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Med en hjemmelavet rødkålsslaw og syltede agurker når den klassiske hotdog nye højder.
Bemærk
Trækketid, syltede agurker: Mindst 15 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl agurken, skær den i skiver, og vend dem med salt i en skål. Lad det trække 15 minutter, og dræn derefter væsken fra.
Kog eddike, vand, sukker og peberkorn op i en gryde, og hæld lagen over agurkerne. Lad det trække i mindst et kvarter.
Snit rødkålen fint. Pil løget, og skær det i tynde ringe. Vend rødkål med løg, sennep, mayonnaise, cremefraiche og eddike i en skål, og smag til med salt og peber.
Steg pølserne på en pande, og lun brødene.
Læg pølserne i brødene, og top med rødkålsslaw, sennep og syltede agurker. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk