Hotdogs med kylling, kimchi og grillede løg
19. juli 2023
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Plejer du at grille pølser, når der er hotdogs på menuen? Prøv i stedet en ny version med kylling og kimichi. Den smager forrygende!
Ingredienser
Sådan gør du
Pil rødløgene, og skær dem i tynde skiver.
Bland rødløg, salt og eddike i en pose. Luk posen, og ryst den godt. Lad løgene trække i mindst 1 time og gerne længere.
Halvér salatløgen. Gril løgene på skærefladen, til de er næsten helt møre. Fjern det yderste lag, og skær toppen af dem. Del løgene i ringe.
Grill kyllingen i ca. 3 minutter på hver side, eller til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber.
Lun brødene på grillen.
Flæk brødene. Fyld dem med kylling, kimchi og de to slags løg. Pynt brødene med karse, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk