Hotdogs med karryketchup og ristede løgringe
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Hjemmelavede hotdogs med karryketchup og ristede løgringe.
Bemærk
Kogetid, karryketchup: 45 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg og hvidløg. Steg dem let i olie i en gryde i 3-4 minutter.
Tilsæt karry, og steg i 3-4 minutter ved svag varme. Tilsæt tomater skåret i grove stykker, sukker og eddike. Lad det simre i 45 minutter.
Afkøl ketchuppen, og blend den derefter med majsolie, gerne med en stavblender direkte i gryden. Smag til med salt og peber.
Pil løgene, skær dem i ringe, og vend dem i mel.
Dybsteg løgene i olie i en lille gryde, til de er gyldne. Læg dem på fedtsugende papir, og drys med salt.
Kog eller steg pølserne, og varm brødene. Læg pølserne i brødene, og top med karryketchup, ristede løgringe og hakket purløg.
Tip!
Den hjemmelavede karryketchup er også fin som smørelse i en burger eller sandwich.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk