Hotdogs med karryketchup og ristede løgringe

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Hjemmelavede hotdogs med karryketchup og ristede løgringe.

Bemærk
Kogetid, karryketchup: 45 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg. Steg dem let i olie i en gryde i 3-4 minutter.
Tilsæt karry, og steg i 3-4 minutter ved svag varme. Tilsæt tomater skåret i grove stykker, sukker og eddike. Lad det simre i 45 minutter.
Afkøl ketchuppen, og blend den derefter med majsolie, gerne med en stavblender direkte i gryden. Smag til med salt og peber.
Pil løgene, skær dem i ringe, og vend dem i mel.
Dybsteg løgene i olie i en lille gryde, til de er gyldne. Læg dem på fedtsugende papir, og drys med salt.
Kog eller steg pølserne, og varm brødene. Læg pølserne i brødene, og top med karryketchup, ristede løgringe og hakket purløg.

Tip!

Den hjemmelavede karryketchup er også fin som smørelse i en burger eller sandwich.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar