Hotdogs med kålpølser, syltet kål og dijonnaise
6. juli 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Du får en ordentlig portion syltet kål, så hvis der bliver noget tilovers, kan du gemme det på glas i ugevis, så længe kålen er dækket af syltelagen.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl kålen, og snit den fint. Skyl og flæk agurken, og skrab kernerne ud med en teske. Skræl agurken, og skær den i tynde skiver på skrå.
Hæld kål og agurk i en skål, drys med salt, og kram det hele let med hænderne, til det smider lidt væde. Afdryp. Skyl forårsløgene, og snit dem fint.
Kog eddike og sukker i en gryde, til sukkeret er smeltet.
Hæld kål, agurk og forårsløg i et patentglas, hæld den varme syltelage over, og lad grøntsagerne trække i mindst 1 time inden servering.
Rør begge slags sennep sammen med mayonnaise i en skål.
Steg pølserne i lidt olie på en pande i ca. 10 minutter, til de er gennemvarme, gyldne og sprøde. Lun brødene i ovnen eller på grillen.
Fyld pølserne i brødene, top med afdryppet kål, dijonnaise og klippet karse. Servér straks, evt. med saltagurker og chips.
Tip!
Saltsyltede agurker er fermenterede og saltede agurker, der bl.a. fås hos polske købmænd. Her kan du også finde fermenteret kål, som kan bruges som en hurtig erstatning for den søde version der er brugt her.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk