Hotdogs med grønne asparges og rejesalat
7. juli 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Hotdogs med rejesalat klinger lidt svensk og er vel nærmest en slags fastfood. Servér dem som let aftensmad, evt. med en fyldig salat som tilbehør.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og afdryp rejerne. Rør mayonnaise, ketchup, chilisauce og citronsaft sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Skyl og hak purløg fint, og rør det i dressingen sammen med rejerne. Sæt gerne rejesalaten på køl 1 times tid før servering.
Skyl aspargesene, og knæk den nederste, træede ende af dem. Læg dem i en flad beholder, og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå i 2-3 minutter, og afdryp. Skyl og snit hjertesalaten fint.
Lun pølsebrødene, og flæk dem, så de er åbne, men ikke skåret helt igennem. Læg lidt salat og 2 grønne asparges i hvert brød, og top med rejesalat.
Pynt med radiseskiver og brøndkarse, og servér evt. med en grøn salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk