Hotdogs med grønne asparges og rejesalat

7. juli 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Hotdogs med rejesalat klinger lidt svensk og er vel nærmest en slags fastfood. Servér dem som let aftensmad, evt. med en fyldig salat som tilbehør.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og afdryp rejerne. Rør mayonnaise, ketchup, chilisauce og citronsaft sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Skyl og hak purløg fint, og rør det i dressingen sammen med rejerne. Sæt gerne rejesalaten på køl 1 times tid før servering.
Skyl aspargesene, og knæk den nederste, træede ende af dem. Læg dem i en flad beholder, og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå i 2-3 minutter, og afdryp. Skyl og snit hjertesalaten fint.
Lun pølsebrødene, og flæk dem, så de er åbne, men ikke skåret helt igennem. Læg lidt salat og 2 grønne asparges i hvert brød, og top med rejesalat.
Pynt med radiseskiver og brøndkarse, og servér evt. med en grøn salat. 

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar