Hotdogs med fennikel-remoulade

12. oktober 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Alle elsker hotdogs, og serverer du dem med en hjemmelavet remouladelignende dressing ovenpå, er der ekstra point.

Ingredienser

Sådan gør du

Snit fennikel meget tyndt, og skær hvidkålen i små tern. Læg dem i koldt vand i 20 minutter.
Rør cremefraiche, mayonnaise, sennep og karry med finthakkede pickles.
Afdryp fennikel og kål, og tør dem godt i et rent viskestykke.
Bland fennikel og kål med dressing, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Grill eller steg pølserne.
Lun pølsebrødene, og anret hotdogs med fennikel-remoulade, syltede agurker og ristede løg.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar