Hotdogs med fennikel-remoulade
12. oktober 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Alle elsker hotdogs, og serverer du dem med en hjemmelavet remouladelignende dressing ovenpå, er der ekstra point.
Ingredienser
Sådan gør du
Snit fennikel meget tyndt, og skær hvidkålen i små tern. Læg dem i koldt vand i 20 minutter.
Rør cremefraiche, mayonnaise, sennep og karry med finthakkede pickles.
Afdryp fennikel og kål, og tør dem godt i et rent viskestykke.
Bland fennikel og kål med dressing, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Grill eller steg pølserne.
Lun pølsebrødene, og anret hotdogs med fennikel-remoulade, syltede agurker og ristede løg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk