Hotdog med and, rødkål og agurkesalsa
17. juli 2019
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Hot duck er en asiatisk inspireret udgave af den klassiske hotdog, og det er den rene luksusspise! Her serveres den med marineret rødkål og agurkesalsa – det salte og det søde harmonerer utroligt godt.
Ingredienser
Sådan gør du
Snit rødkålen fint, evt. med mandolinjern, og vend med soja, honning og eddike.
Lad kålen marinere i 15 minutter.
Skræl agurken, og skær den i tynde skiver på langs på mandolinjern.
Snit forårsløg og chili fint, og vend sammen med agurk, citronsaft og kapers i en skål.
Giv anden grill i ovnen, indtil den er sprød og gylden, og skær den derefter i aflange tykke skiver.
Varm brødet i ovnen, og byg en hot duck med rødkål, agurk, hoisinsauce og ristede løg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk