Hotdog med and, rødkål og agurkesalsa

17. juli 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Hot duck er en asiatisk inspireret udgave af den klassiske hotdog, og det er den rene luksusspise! Her serveres den med marineret rødkål og agurkesalsa – det salte og det søde harmonerer utroligt godt.

Ingredienser

Sådan gør du

Snit rødkålen fint, evt. med mandolinjern, og vend med soja, honning og eddike.
Lad kålen marinere i 15 minutter.
Skræl agurken, og skær den i tynde skiver på langs på mandolinjern.
Snit forårsløg og chili fint, og vend sammen med agurk, citronsaft og kapers i en skål.
Giv anden grill i ovnen, indtil den er sprød og gylden, og skær den derefter i aflange tykke skiver.
Varm brødet i ovnen, og byg en hot duck med rødkål, agurk, hoisinsauce og ristede løg.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar