Hotdog med and, rødkål og agurkesalsa

Hot duck er en asiatisk inspireret udgave af den klassiske hotdog, og det er den rene luksusspise! Her serveres den med marineret rødkål og agurkesalsa – det salte og det søde harmonerer utroligt godt.

Ingredienser

Sådan gør du

Snit rødkålen fint, evt. med mandolinjern, og vend med soja, honning og eddike.
Lad kålen marinere i 15 minutter.
Skræl agurken, og skær den i tynde skiver på langs på mandolinjern.
Snit forårsløg og chili fint, og vend sammen med agurk, citronsaft og kapers i en skål.
Giv anden grill i ovnen, indtil den er sprød og gylden, og skær den derefter i aflange tykke skiver.
Varm brødet i ovnen, og byg en hot duck med rødkål, agurk, hoisinsauce og ristede løg.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
17. juli 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar