Hot wings med blåskimmelcreme
8. januar 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Snaskede og helt uimodståelige kyllingevinger! Dyp dem i en creme med blå ost, og spis sprøde bladselleri til.
Ingredienser
Sådan gør du
Trim vingerne for evt. fjer. Hæld mel, cayennepeber, salt og hvidløgspulver i en frysepose, læg vingerne i posen, og vend det hele godt sammen. Lad vingerne trække på køl i mindst 1 time.
Smelt smørret i en gryde, og vend barbecuesaucen i. Tag vingerne ud af køleskabet, og vend dem i cirka halvdelen af saucen.
Tænd ovnen på 200°. Fordel vingerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 30 minutter. Pensl den resterende sauce på vingerne, og giv dem endnu et kvarter i ovnen.
Rør mayonnaise, honning, cremefraiche og blå ost sammen i en skål. Smag til med salt og peber.
Skyl bladselleristænglerne, og halvér dem. Servér hot wings med blåskimmelcreme og bladselleri.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk