Hot wings med blåskimmelcreme

8. januar 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Snaskede og helt uimodståelige kyllingevinger! Dyp dem i en creme med blå ost, og spis sprøde bladselleri til.

Ingredienser

Sådan gør du

Trim vingerne for evt. fjer. Hæld mel, cayennepeber, salt og hvidløgspulver i en frysepose, læg vingerne i posen, og vend det hele godt sammen. Lad vingerne trække på køl i mindst 1 time.
Smelt smørret i en gryde, og vend barbecuesaucen i. Tag vingerne ud af køleskabet, og vend dem i cirka halvdelen af saucen.
Tænd ovnen på 200°. Fordel vingerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 30 minutter. Pensl den resterende sauce på vingerne, og giv dem endnu et kvarter i ovnen.
Rør mayonnaise, honning, cremefraiche og blå ost sammen i en skål. Smag til med salt og peber.
Skyl bladselleristænglerne, og halvér dem. Servér hot wings med blåskimmelcreme og bladselleri.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar