Hot-cold æg

Når du laver et hot-cold æg, hælder du hviden ud af ægget, inden du koger det. I stedet erstatter du æggehviden med kold cremefraichedressing inden servering. Du skal bruge en æggeåbner for at lave retten.

Hot-cold æg
0-30 min.

(0)

March 14, 2019 af Martina BianchiniFoto: Marieke Verdenius
Bemærk:Hav gerne et par ekstra andeæg på lager, da de nemt kan gå i stykker, når du åbner dem med æggeåbneren. Placér æggeåbneren på det rå æg. Metalkuglen slipper og rammer ned på metalhætten. Derefter kan du fjerne toppen af ægget med en kniv.

Ingredienser

personer

Udstyr

Desuden

  • æggeåbner
  • evt. en sprøjtepose

Sådan gør du

Tip!

Køb en æggeåbner i en forretning med køkkenudstyr eller online. Prøv den af et par gange på dit almindelige æg, så du bedre kan håndtere den, når du skal forberede andeæggene.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'