Hot-cold æg
Når du laver et hot-cold æg, hælder du hviden ud af ægget, inden du koger det. I stedet erstatter du æggehviden med kold cremefraichedressing inden servering. Du skal bruge en æggeåbner for at lave retten.
0-30 min.
(0)
March 14, 2019 af Martina BianchiniFoto: Marieke Verdenius
Bemærk:Hav gerne et par ekstra andeæg på lager, da de nemt kan gå i stykker, når du åbner dem med æggeåbneren.
Placér æggeåbneren på det rå æg. Metalkuglen slipper og rammer ned på metalhætten. Derefter kan du fjerne toppen af ægget med en kniv.
Ingredienser
personer
Udstyr
Desuden
- æggeåbner
- evt. en sprøjtepose
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner