Hønsesuppe med båndpasta, grøntsager og krydderurter
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Henrik Freek
Hønsesuppe er en lækker og nem ret, her serveret med båndpasta, grøntsager og krydderurter.
Ingredienser
Sådan gør du
Bring suppen i kog.
Skræl gulerødderne, og skær dem i tern. Skær tomater i små tern og forårsløg i skiver. Hak hvidløg fint. Hak basilikum eller persille.
Kog en gryde saltet vand op til pasta. Kog gulerødderne i suppen i 4 minutter.
Tilsæt tomater, forårsløg, hvidløg, ærter og krydderurt. Kog pastaen næsten lige så lang tid, som der står på emballagen. Lad den dryppe af i en sigte, og vend den i suppen.
Smag suppen til med salt og peber, og server med brød og citronbåde.
Tip!
Suppen er god med alle slags rodfrugter, spinat, porrer og svampe. Tilføj også gerne en rest hønsekød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk