Hønsesalat med selleri, æbler og nødder

11. juni 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

Den klassiske hønsesalat er helt uundværlig på frokostbordet. Her kommer den i en dejligt cremet version med friske indslag af æble og bladselleri. Hasselnødderne giver et skøn knasende element.

Bemærk
Kogetid: 1 time

Ingredienser

Sådan gør du

Kog kyllingen i ca. 1 time med salt og peber.
Afkøl den, og pluk kødet af den.
Vend det afkølede kyllingekød med cremefraiche og karse.
Skyl æblerne, og skær dem i tern. Skyl og snit bladselleri. Hak nødderne.
Vend alle ingredienserne sammen, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar