Hønsesalat med selleri, æbler og nødder
11. juni 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Den klassiske hønsesalat er helt uundværlig på frokostbordet. Her kommer den i en dejligt cremet version med friske indslag af æble og bladselleri. Hasselnødderne giver et skøn knasende element.
Bemærk
Kogetid: 1 time
Ingredienser
Sådan gør du
Kog kyllingen i ca. 1 time med salt og peber.
Afkøl den, og pluk kødet af den.
Vend det afkølede kyllingekød med cremefraiche og karse.
Skyl æblerne, og skær dem i tern. Skyl og snit bladselleri. Hak nødderne.
Vend alle ingredienserne sammen, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på hønsesalat