Hønsesalat med porre og æble

14. november 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Trods navnet er der kylling i hønsesalaten og masser af æble, porre og et skud frisk estragon.

Ingredienser

Sådan gør du

Lad kyllingefileterne simre (lige under kogepunktet) i en gryde med saltet vand i 15 minutter. Sluk, og lad kødet trække i 15 minutter. Afdryp, og træk kødet fra hinanden med 2 gafler.
Rør en dressing af cremefraiche, mayonnaise, sennep, eddike, salt og peber i en skål.
Skyl porren, og snit den fint. Skyl æblet, og skær det i tern. Hak estragonen fint. Vend det hele (gem lidt porre og æble til pynt) i dressingen sammen med plukket kylling. Smag til igen med salt, peber, sennep og eddike.
Servér ristet rugbrød med hønsesalat toppet med porre, æble og estragon.

Tip!

Top med sprød bacon eller parmaskinke, hvis du vil.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar