Hønsesalat med porre og æble
14. november 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Trods navnet er der kylling i hønsesalaten og masser af æble, porre og et skud frisk estragon.
Ingredienser
Sådan gør du
Lad kyllingefileterne simre (lige under kogepunktet) i en gryde med saltet vand i 15 minutter. Sluk, og lad kødet trække i 15 minutter. Afdryp, og træk kødet fra hinanden med 2 gafler.
Rør en dressing af cremefraiche, mayonnaise, sennep, eddike, salt og peber i en skål.
Skyl porren, og snit den fint. Skyl æblet, og skær det i tern. Hak estragonen fint. Vend det hele (gem lidt porre og æble til pynt) i dressingen sammen med plukket kylling. Smag til igen med salt, peber, sennep og eddike.
Servér ristet rugbrød med hønsesalat toppet med porre, æble og estragon.
Tip!
Top med sprød bacon eller parmaskinke, hvis du vil.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk