Hønsesalat med grillet ananas

12. november 2021 af .

Foto: Columbus Leth

En rest tilberedt kyllingekød kan hurtigt forvandles til den lækreste hønsesalat. Giv smørrebrødet ekstra kærlighed med frisk ananas på toppen.

Ingredienser

Sådan gør du

Træk kyllingekødet fra hinanden med 2 gafler. Pil og hak skalotteløget fint. Afdryp og hak cornichonerne.<br /> <br /> ,
Bland det hele i en skål sammen med karry, mayonnaise og cremefraiche. Smag til med salt og peber. Lad hønsesalaten trække på køl i 30 minutter.
Skræl ananassen, og skær den i 4 både. Grill dem på alle sider på havegrillen eller en grillpande, til de får fine grillstriber.
Skyl og tør salaten. Smør rugbrødet. Fordel salatblade og hønsesalat på rugbrødet, og pynt med grillet ananas og kørvel.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar