Hønsesalat med champignoner og ærter

20. juli 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Hønsesalat på en god skive rugbrød er en klassiker, der aldrig går af mode. I den her version får kyllingen selskab af både champignoner og ærter, som giver en dejlig smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog kyllingen i en gryde med vand i 15 minutter. Lad kyllingen køle af, og skær kødet i mindre stykker.
Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Hak hvidløg fint.
Steg svampe, løg og ærter i smør i en pande i 5 minutter. Lad det køle af.
Bland mayonnaise, cremefraiche, sennep, salt og peber, karry og citronsaft i en skål, og vend cremen sammen med kød og grøntsager.
Hak purløgen, og drys den over hønsesalaten ved servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar