Hønsesalat med champignoner og ærter
20. juli 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Hønsesalat på en god skive rugbrød er en klassiker, der aldrig går af mode. I den her version får kyllingen selskab af både champignoner og ærter, som giver en dejlig smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog kyllingen i en gryde med vand i 15 minutter. Lad kyllingen køle af, og skær kødet i mindre stykker.
Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Hak hvidløg fint.
Steg svampe, løg og ærter i smør i en pande i 5 minutter. Lad det køle af.
Bland mayonnaise, cremefraiche, sennep, salt og peber, karry og citronsaft i en skål, og vend cremen sammen med kød og grøntsager.
Hak purløgen, og drys den over hønsesalaten ved servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk