Hønsesalat med ærter

24. september 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Den klassiske hønsesalat er her piftet op med masser af friske ærter. Frokostsalaten smager skønt på ristet rugbrød eller nybagt franskbrød.

Ingredienser

Sådan gør du

Bælg ærterne. Dup kyllingefileterne tørre, og brun dem på en pande i smør.
Tilsæt vand, så det når halvt op ad kødet, og lad det simre i ca. 8 minutter på hver side. Lad kødet køle af i lagen.
Hak forårsløgene fint. Findel kyllingekødet, og vend det i en skål sammen med mayonnaise, cremefraiche, sennep og revet skalotteløg.
Tilsæt ærter, forårsløg og hakkede krydderurter. Smag hønsesalaten til med salt og peber, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar