Hønsesalat med ærter
24. september 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Den klassiske hønsesalat er her piftet op med masser af friske ærter. Frokostsalaten smager skønt på ristet rugbrød eller nybagt franskbrød.
Ingredienser
Sådan gør du
Bælg ærterne. Dup kyllingefileterne tørre, og brun dem på en pande i smør.
Tilsæt vand, så det når halvt op ad kødet, og lad det simre i ca. 8 minutter på hver side. Lad kødet køle af i lagen.
Hak forårsløgene fint. Findel kyllingekødet, og vend det i en skål sammen med mayonnaise, cremefraiche, sennep og revet skalotteløg.
Tilsæt ærter, forårsløg og hakkede krydderurter. Smag hønsesalaten til med salt og peber, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på klassisk hønsesalat