Hønsesalat med æbler og serranoskinke

16. december 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Et højtbelagt stykke smørrebrød med hjemmelavet hønsesalat kan både serveres til frokost og aftensmad.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog kyllingebrystfileterne i en gryde med letsaltet vand i ca. 12 minutter, til de er gennemtilberedte. Tag kødet op af gryden, og pluk det i mindre stykker med 2 gafler. Afkøl.
Rør cremefraiche, mayonnaise, sennep og honning sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Skyl æblet og bladsellerien, og skær dem i små tern sammen med syltet drueagurk. Vend det i dressingen sammen med plukket kyllingekød.
Tænd ovnen på 200°. Fordel skinkeskiverne på en bageplade med bagepapir, og steg dem i ovnen i 7-10 minutter, til de er sprøde.
Skyl og afdryp babyspinaten. Skyl æblet, og skær det i tynde skiver.
Anret spinat og hønsesalat på rugbrød, og top hver anretning med sprød skinke, æble og klippet karse. Servér straks.

Tip!

Lad evt. hønsesalaten trække på køl i 1 time før servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar