Honningsyltede tranebær

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Tranebær kan købes friske i supermarkedet og er nemme at sylte selv. Gør det gerne nogle dage i forvejen, og opbevar dem i køleskabet, til de skal serveres.

Ingredienser

Sådan gør du

Bring tranebær, honning og hindbæreddike i kog i en gryde.
Skru ned for varmen, og lad det småkoge et par minutter, til de fleste af bærrene netop brister.
Afkøl, og opbevar i køleskabet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar