Honningsyltede tranebær
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Tranebær kan købes friske i supermarkedet og er nemme at sylte selv. Gør det gerne nogle dage i forvejen, og opbevar dem i køleskabet, til de skal serveres.
Ingredienser
Sådan gør du
Bring tranebær, honning og hindbæreddike i kog i en gryde.
Skru ned for varmen, og lad det småkoge et par minutter, til de fleste af bærrene netop brister.
Afkøl, og opbevar i køleskabet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk