Honningstegt fennikel med aioli

9. november 2021 af .

Foto: Peter Kam

Efter en tur på panden med honning og smør får fennikel en helt anden smag. Vil du være rigtigt nørdet, kan du stege fenniklen i forskellige slags honning fra gang til gang og se, hvordan smagen forandrer sig.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl fennikel, og skær den grønne top væk. Skær fennikel i skiver, ca. 1 cm tykke.
Steg fennikel i olie på en pande ved medium varme i ca. 5 minutter, så den får lidt farve.
Fjern fennikel fra panden, og hæld smør, honning og chiliflager på panden.
Rør blandingen sammen, og læg fennikelskiverne tilbage på panden. Steg skiverne 2 minutter på hver side.
Krydr fennikel med salt og peber, og servér den sammen med aioli.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar