Honningstegt fennikel med aioli
9. november 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Efter en tur på panden med honning og smør får fennikel en helt anden smag. Vil du være rigtigt nørdet, kan du stege fenniklen i forskellige slags honning fra gang til gang og se, hvordan smagen forandrer sig.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl fennikel, og skær den grønne top væk. Skær fennikel i skiver, ca. 1 cm tykke.
Steg fennikel i olie på en pande ved medium varme i ca. 5 minutter, så den får lidt farve.
Fjern fennikel fra panden, og hæld smør, honning og chiliflager på panden.
Rør blandingen sammen, og læg fennikelskiverne tilbage på panden. Steg skiverne 2 minutter på hver side.
Krydr fennikel med salt og peber, og servér den sammen med aioli.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk