Honningmarinerede kyllingespyd med nudelsalat

18. maj 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Asiatiskinspireret ret med masser af smag og knasende grøntsager.

Ingredienser

Udstyr

6-8 træspyd

Sådan gør du

Skær kyllingebrystfileterne i tern, og sæt dem på 6-8 spyd. Hæld honning, soja og vand på en pande, og bring det i kog. Skru ned til lav varme, og lad marinaden simre i 10 minutter.
Læg kyllingespyddene på panden, og steg dem i honningmarinaden i 6-8 minutter, til de er gennemstegte. Vend dem rundt undervejs, så de bliver jævnt marinerede. Honningmarinaden bliver til sidst gylden og klistret.
Kog nudlerne efter anvisning på emballagen. Hæld de frosne edamamebønner i kogevandet, så snart nudlerne er færdige, og afdryp straks.
Skræl gulerødderne, og riv dem i lange strimler. Skyl og hak forårsløgene fint. Rens chilien, og skær den i tynde skiver. Vend nudler, bønner, gulerod og forårsløg sammen i en skål.
Skræl og riv ingefæren fint. Rør soja, sød chilisauce, olie, friskpresset limesaft og fintrevet limeskal sammen i en skål med ingefæren.
Vend dressingen sammen med nudelsalaten, og top med chili, grofthakkede cashewnødder og frisk koriander. Servér salaten til kyllingespyddene, og dryp gerne resten af honningmarinaden fra panden over kyllingespyddene ved servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar