Honninghjerter med chokolade og glasur

Ingen jul uden honninghjerter! Brug en hjerteformet udstikker til at stikke dejen ud med, eller klip en hjerteskabelon af papir, som du kan skære kagerne ud efter.

Honninghjerter med chokolade og glasur
31-60 min.

(0)

February 28, 2019 af Cecilie SvenssonFoto: Stine Christiansen
Bemærk:Hviletid på køl: 1 time.

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • 1 engangssprøjtepose

Sådan gør du

Tip!

Hvis du vil hænge de færdigbagte honninghjerter op rundt omkring i huset, kan du sætte en tændstik (uden svovl) ned i toppen af hvert hjerte, før det bages. Fjern tændstikken igen, så snart kagerne tages ud af ovnen – så er der skabt et lille hul, som du kan trække et bånd igennem.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'