Høne i curry med yoghurtsalat og kokos

1. juni 2018 af .

Foto: Henrik Freek

Denne ret skal koge en hel time, for at krydderierne rigtigt kommer til deres ret. Men ud over det er den meget enkel at lave, så det er stadig en nem hverdagsret.

Bemærk
Simretid: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løgene, riv dem groft, og svits dem i olie i en gryde, til næsten al væden er fordampet.
Tilsæt fintrevet ingefær og hvidløg sammen med alle krydderierne, og svits et øjeblik.
Hæld tomater fra dåse i en blender, blend dem til en jævn masse, og hæld dem ved løgene i gryden. Lad saucen simre under låg i 1 time. Rør af og til.
Kog risene efter pakkens anvisning.
Læg hønekødet i saucen, og varm forsigtigt op uden at røre for meget. Smag til med salt.
Skær agurken i tynde skiver, og vend dem i yoghurten. Smag til med salt.
Drys kokosflager og koriander over curryen. Server med yoghurtsalat og ris.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar